Los millones. (llibre)

Una novel·la fresca i espontània sobre la vida d’un pobre membre del Grapo, Francisco, que viu de la manera més austera que un pugui imaginar, somiant amb maquetes de tren i esperant executar la seva gran acció, i quan aquesta arriba, resulta tot un desastre; però que li te reservada una sorpresa: durant la fugida del lloc dels fets coneixerà a la dona de la seva vida, la Primi, una dona de curiosa vida amb una gran mancança afectiva, la mateixa que presenten la resta de personatges.
El mateix dia de l’atemptat, Francisco omple una butlleta de la Primitiva que resulta guanyadora, però no pot cobrar perquè no te DNI... La casualitat fa que es torni a trobar amb la Primi amb qui començarà una molt bonica i entranyable història d’amor que desembocarà en un final rocambolesc i, encara que previsible, molt imaginatiu.
És una novel·la de fàcil lectura, amb una molt bona i atractiva presentació i que ens acosta a una Madrid dels vuitanta que gira entre la modernitat i el tipisme, a uns anys de dificultats econòmiques, i a l’extinció de la banda armada d’una manera desvergonyida i alhora il·lustrativa.