El regreso de Reginald Perrin. (llibre)

Torna Reginald Perrin. Després de convertir-se en una altra persona fingint la seva pròpia mort, Reggie no pot continuar enganyant la seva dona i decideix tornar a ser RIP. Però la tornada no serà tot lo plàcida que ell voldrà. Perdrà la feina, serà acusat pels veïns d’exhibicionista i violador i sospitarà que la dona l’enganya.
I quan arriben a tocar fons i tot sembla perdut després del fracàs de Perrin en totes aquelles feina que prova, la més interessant de les quals és la de cuidador de porcs, a Reggie se li acut una brillant idea per a tirar endavant: muntar un negoci, una botiga on comprar objectes inservibles, una botiga que es dirà “Basura”. I el negoci rutlla, rutlla tant i tant bé que Reginald Perrin acabarà per avorrir-se de la fama i l’èxit.
Un llibre altre vegada magistral, d’un humor fi i cruel, que ens presenta una societat britànica fins a cert punt ridícula i ancorada en unes tradicions tan passades de moda com els continus retards dels trens i les excuses dels seus operadors.