Mú!. (llibre)

Fantàstic llibre d’en Safier que novament torna a emocionar i il·lusionar amb un llibre d’humor amb un rerefons potser embafador, potser clàssic però del tot encertat. Aquesta vegada els protagonistes són un grup de vaques que s’escapen de la granja una vegada s’assabenten, gràcies a un experimentat gat al que salven de les urpes d’un malèfic gos, que aviat seran sacrificades. El seu destí serà la Índia, terra promesa per a vaques.
Més enllà del llarg viatge, cada etapa d’aquest viatge cap a la llibertat i la felicitat representa un enriquiment personal, o boví, que es veu aguditzat pels meravellosos diàlegs entre les pròpies vaques i fins i tot el gat, que restablirà al llarg de l’aventura la més que guanyada fama d’animal individualista.
Un llibre de fàcil i amena lectura que desperta somriures i emocions i que fa reflexionar sobre la conducta humana a la qual retrata de forma curosa malgrat haver de posar cos de vaca a unes actituds i aptituds que serien poc creïbles en personatges humans precisament per ser-ho, d’humanes.